top of page

OVER GWEN

 

Als specialist in huidverbetering, heb ik in 2016 de basis- en vervolgopleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd bij U-Consultancy. Door mijn vergrootte kennis van en inzicht in dermatologische aandoeningen en bijbehorende behandelingen kan ik meer relevante voorlichting geven aan mijn cliënten. Dit gebeurt aan de hand van een medische huidanalyse.

Huidaandoeningen die ik nu kan herkennen en indien nodig professioneel kan doorverwijzen zijn o.a. eczeem, allergie, psoriasis, pigmentstoornissen, acne, rosacea en huidtumoren.

In 2019 ben ik in deeltijd gestart met de HBO bachelor huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. De propedeuse is behaald en ik ben opgeleid in o.a. MLD, manuele lymfe drainage en oedeem- en littekentherapie.  Deze therapeutische behandelingen kan ik in mijn praktijk ook geven met de LPG endermologie Cellu M6 Alliance. Daarnaast heb ik aan mijn anti-aging behandelingen de microneedling met de SkinPen  en coagulatie met de Zapper toegevoegd. 

Een gezonde geest in een gezond lichaam dat is mijn uitgangspunt. De synergie van huidverzorging, gezonde levensstijl en goede nachtrust, ontspanning en beweging levert uiteindelijk het beste resultaat.

Als HBO - geschoolde coach op het gebied van werkgerelateerde vraagstukken en een eerdere management carrière in de hotellerie, maakt dat ik mijn werk in de huidverzorging in een ruime verzorgende context uitvoer.

bottom of page